fbpx

 
 
Scrie un comentariu

videoclip prezentare turda

Municipiul Turda se prezintă străinilor cu ajutorul unui videoclip spectaculos realizat de echipa G Square Film. Cu o prezentare în limba engleză, ”versiunea lungă” a acestui film (11:08 minute) a fost dată azi publicității.

“Vă prezentăm și versiunea lungă a filmului de prezentare al municipiului Turda. Este practic un scurt documentar despre oraș, despre istoria, cultura, arhitectura, și prezentul său. Mulțumim din nou tuturor celor care au făcut posibilă producția acestui film!“, au transmis reprezentanții G-Square.

”Turda, poarta spre inima Transilvaniei! Punctul de întâlnire a unei istorii milenare, a peisajelor naturale unice în lume, a minunii din subteran și a prezentului multicultural și tehnologizat”, a prezentat acest videoclip primarul Cristian Matei.

Videoclipul este unul foarte bine realizat, foarte spectaculos și poate fi, cu siguranță, o carte de vizită pentru municipiul Turda.

În videoclipul de prezentare se regăsesc principalele puncte de atracție turistică, atât din Turda, cât și din zonele limitrofe.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate