fbpx

 
 
Scrie un comentariu

dorin racz

Dorin Racz ”Bebe”, creatorul și constructorul de motociclete custom din Câmpia Turzii, a câștigat cel mai important premiu la un concurs de specialitate organizat în Elveția!

 

„Concursul a avut loc în Zurich, Elveția, organizat de Swiss Custom Show, unde au fost invitați la categoria mea (radical custom) doar 9 motociclete din lume printre care și a mea. Premiul Best of Show a fost dat de către organizatorii de la show-ul Rats Hole Show din America, care e cel mai vechi si cel mai important show din lume. E o onoare pentru un constructor să primească un premiu de la Rats Hole Show. Cam la nivelul acesta este acest premiul”, a declarat Dorin Racz pentru Ziarul 21.

Dorin Racz, tânărul și pasionatul constructor de motociclete custom din Câmpia Turzii, pe care le prezintă sub sigla Anarchy Custom, a avut o nouă participare la AMD World Championship, desfășurat anul trecut în perioada 3-7 octombrie la Koln, după ce în 2016 s-a clasat pe locul 6.

În toamna anului trecut, Dorin Racz s-a clasat pe locul 9, cu creația ”Rise of Anarchy”, în urma unei concurențe acerbe, la competiție prezentându-se constructori cu creații foarte bune.

Dorin Racz a fost declarat ”cetățean de onoare” al Municipiului Câmpia Turzii, prin votul consilierilor locali, în luna iulie a anului 2017.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate