fbpx

 
 
Scrie un comentariu

catalog sebastian luca

Sâmbătă 1 decembrie, la Milano, în cadrul un vernisaj găzduit de către renumita editură Mondadori, a fost lansat Catalogul de Artă Modernă Contemporană. Inedit este că în această ediție a catalogului se regăsesc și pozele unui fotograf turdean, care locuiește în Italia. Ba mai mult: pozele sunt realizate la Turda, mai precis în adâncurile Salinei Turda!

 

Ajuns la cea de a 54-a ediție, lansarea Catalogului Mondadori rămâne unul dintre cele mai importante evenimente de acest gen care au loc anual în Italia. 

Printre artiștii care au primit o atenție deosebită din partea criticilor se numără și turdeanul Luca Sebastian Vasile.

Operele sale, realizate în interiorul Salinei Turda, au atras atenția nu doar prin tehnica utilizată, dar și prin jocul de lumini si umbre care caracterizează fiecare fotografie publicată. 

"Pentru mine a fost o adevărată onoare să aflu că operele mele au fost selecționate și publicate într-un catalog atât de prestigios, iar prin munca mea reușesc să scot în evidență frumusețile și unicitatea locului natal", ne-a declarat Sebastian Luca.

Sebastian Luca ne-a declarat că și-ar dori că lucrările sale să facă obiectul unei expoziții organizate în orașul său natal, Turda, în cursul anului 2019.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate