fbpx
Scrie un comentariu

pilot ct

Un pilot de la Baza 71 Aeriană ”General Emanoil Ionescu” Câmpia Turzii, lt. Horia Popa, a fost evidențiat pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naționale, în această după-amiază!

 

”Pasiune, determinare, muncă! Așa îl putem descrie în câteva cuvinte pe locotenentul Horia Popa, pilot de luptă pe MIG 21 Lancer şi pasionat de aviație de mic copil.

Fiecare început este diferit, dar are în el un vis comun, cel de a zbura, de a vedea norii de aproape şi pământul de sus. Locotenentul Horia Popa este pilot la Baza 71 Aeriană “General Emanoil Ionescu” din Câmpia Turzii, absolvent de liceu militar și al Academiei Forțelor Aeriene din Brașov. Dorința de a zbura a venit încă de mic, datorită tatălui său, pilot militar și a faptului că a crescut printre piloți și avioane.

Nu doar pilotează avioanele le şi construieşte sub formă de machete și o face foarte bine. Una din machetele cele mai dragi este acea cu avionul în dublă comanda numărul 172 cu care s-a și ridicat prima dată de la sol.”, scrie pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naționale.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator