marian morar
m install
nello construct

Handbal: Potaissa în „zodia” accidentărilor – partea a II-a

zamblau eugen

În urmă cu o săptămână TurdaNews a vorbit despre problemele medicale ale Potaissei Turda. Dacă săptămâna trecută vorbeam despre jucătorii care nu pot evolua în această perioadă, astăzi vom vorbi despre jucătorii care evoluează, deși au probleme medicale.

 

Primul dintre ei este Ionuț Irimuș. Portarul Turzii a suferit o intervenție chirurgicală chiar după partida din finala mică a campionatului (luna mai). După operație, Irimuș a trebuit să stea cu piciorul imobilizat timp de o lună. După această perioadă, portarul născut în Baia Mare a mai suferit o intervenție chirurgicală și a stat departe de antrenamente timp de 5 săptămâni. Nici acum nu este la 100% din punct de vedere medical, însă este în poarta Turzii meci de meci.

Interul stânga, Gică Cîntec, joacă cu o fisură la mâna stângă, având fisurat al patrulea os metacarpian, accidentare care a suferit-o în partida cu FC Porto, de pe teren propriu. Norocul lui Cîntec a fost faptul că nu e o accidentare la brațul de aruncare, astfel încât poate evolua, deși nu o face la 100%. De asemenea, în urma multiplelor accidentări la nivelul picioarelor. Și el trebuie să facă injecții o dată pe an, pentru a scăpa de dureri. „Încerc să fac tot posibilul să evoluez cât mai bine, deși nu o fac la 100%, din cauza accidentărilor.” a declarat Gică Cîntec.

Nici coordonatorul de joc, Ionuț Rotaru nu e scăpat de problemele medicale. În urma accidentărilor suferit în urmă cu două sezoane (rupturi musculare în zona inghinală), Ionuț are parte de dureri în fiecare partidă. De două ori pe an, este nevoit să facă injecții cu diferite substanțe (colagen etc), în zona respectivă, pentru a putea evolua. „Sunt dureri cronice, de care voi avea parte toată viața. La fiecare partidă simt un anumit disconfort în acea zonă, dar deja am învățat să nu mai le bag în seamă. Mergem înainte!”, ne-a declarat Rotaru.

Marius Szoke, coordonatorul venit de la HC Odorhei, evoluează cu o zonă calcifiată, în urma unei rupturi musculare. Szoke a avut o ruptură de 8 cm, iar zona s-a calcifiat. În mod normal, acestea trebuia să stea până mușchiul își revenea complet, însă a început să evolueze, deși nu o face la 100%.

Cristi Ghiță, interul dreapta născut la Bacău, s-a accidentat în partida de la Timișoara, având entorsă la un deget de la mâna stângă (mâna de aruncare). Acesta a lipsit în câteva partide, însă a revenit pe teren, deși evoluează cu un bandaj imens la mâna stângă.

Răzvan Pavel, jucătorul care a revenit pe teren după o perioadă de un an a vorbit despre perioada grea a accidentărilor.

„A fost o așteptare grea având în vedere ca înainte să mă operez am avut un sezon bun, atât personal, cât și cu echipa. Dar, cu toate acestea e mult mai greu să stai în tribuna și să nu poți să îți ajuți colegii, emoțiile sunt mult mai mari. A fost o perioada grea, de un an de zile în care au fost doua intervenții chirurgicale la genunche, dar am trecut cu bine peste această perioadă. Acum mă simt foarte bine, încet-încet și cu răbdare, voi reveni la forma care am avut-o. Susținerea psihica și susținerea postoperatorie am avut din partea conducerii și din partea echipei. Așteptarea pentru a reveni a fost lunga și nerăbdătoare, dar mă bucur că sunt bine și mă bucur că am continuitate și să ajung la o formă cât mai buna în cel mai scurt timp.” a declarat Răzvan Pavel.

CITEȘTE ȘI:

Handbal: Potaissa Turda în „zodia” accidentărilor – partea I

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2