m install
petlinii
nello construct

Webcam sex pentru… reîncărcarea cartelei!

floris

Câteva tinere turdence au găsit o metodă inedită de a-şi reîncărca cartelele preplătite. Ele prestează, pentru doritori, un show erotic. Cu condiţia ca, în prealabil, respectivul să-i încarce cartela PrePay, cu sume cuprinse care pornesc de la 5 euro şi ajung chiar şi la 20 de euro! Depinde cât de încins este privitorul!

De regulă, fetele apelează la anunţuri de mică publicitate, postate pe site-uri din Moldova şi din Muntenia. Una dintre fete a fost recunoascută, întâmplător, de un cititor, care ne-a transmis amănunte despre modalitatea fetelor de a-şi încărca cartela.


„Eram plecat la o rudă în Moldova. Seara, neavând ce să fac, mă mai distram pe internet. Un tip, mi-a scris pe mess de nişte gagici care se dezbracă şi fac show cu condiţia ca să-i reîncarci cartela. În funcţie de cât îi bagi, îţi ofereau şi ele show-ul. De curios, am intrat şi eu pe ID-urile pe care mi le-a dat tipul respectiv. Sunt 3 fete care „prestează”. Însă, am rămas blocat când am recunoscut interiorul apartamentului uneia dintre ele. Era o vecină de-a mea din Turda! O fată de 17 ani. Cred că şi celelalte sunt din Turda, pentru că anunţurile se dau la „pachet”. Dar nu le cunosc”, ne-a povestit Andrei, cititorul care a sesizat acest gen de distracţie profitabilă.


„Mama nu ştie!”

Toate fetele sunt eleve la liceu. E posibil ca una dintre ele să fie deja absolventă. Nu prea oferă detalii suplimentare. Poate şi de teamă de a nu fi deconspirate. Te întreabă din start din ce zonă eşti. Cred că aceasta e condiţia primordială, cei din zona Turda sau a judeţului Cluj fiind imediat excluşi. Ele nu spun de unde sunt. Singurele detalii pe care le dau fac referire la numărul de telefon ce conţine cartela pe care trebuie s-o reîncarci. Am încercat să aflu câte ceva despre ideea asta a lor năstruşnică. „Mi-a trecut prin cap că aşa o să-mi pot reîncărca cartela de telefon. Vorbesc cu prietenii mult. Nu-mi permit să-mi tot încarc cartela. Plus că mai particip şi la tot felul de concursuri de-astea de 1 euro pe SMS. Normal că ai mei habar nu au ce fac. Oricum, fac asta numai când sunt singură acasă, că nu mă risc să mă prindă. Odată era s-o păţesc… Că m-am gândit să-i arăt numai sânii, la unul care mi-a băgat 8 euro pe cartelă şi am auzit-o pe maică-mea că vine în cameră. Fiind seară, era numai în bikini. Căuta ceva… Eu m-am speriat şi m-am dat de la calculator, dar n-am apucat să închid webcam-ul. După ce a plecat, ăla mi-a zis că a finalizat uitându-se la maică-mea! Şi nu e sex ce fac eu! Ce dacă mă dezbrac?! Dacă mă duc la nudişti, la mare, n-ar fi acelaşi lucru?! Dacă îmi încarc cartela de 100 de euro pe lună e bine. Dar, sunt şi perioade mai bune. Uneori mai trebuie să-mi schimb numărul de telefon, că apar tot felul de obsedaţi care apoi încearcă să mă sune”, mi-a povestit cea mai „vorbăreaţă” dintre fete, care a auzit că s-ar putea înscrie într-o reţea specializată şi ar putea câştiga bani mulţi, dezbrăcându-se pentru străini la calculator sau mimând orgasmul.


Internetul, un pericol

Accesul copiilor la reţeaua de internet fără nici o restricţie şi fără nici un control poate avea efecte neaşteptate, au atras atenţia şi psihologii. Lipsa de control asupra copiilor care accesează zilnic internetul, cu posibilităţi multiple de a vizualiza paginile unor site-uri porno sau chiar de a intra în legătură cu persoane mânate de gânduri perverse, poate avea consecinţe catastrofale, fără ca măcar părinţii să-şi dea seama ce face odrasla lor sau ce preocupări are atunci când „caută” pe internet.


Sfatul specialiştilor este ca părinţii să păstreze un control asupra copiilor, în ceea ce priveşte accesul la internet, fie prin monitorizarea paginilor care prezintă interes pentru minor, fie prin discuţiile avute în acest sens, prin intermediul cărora să afle cu cine şi ce discută minorul, cu ajutorul instrumentelor moderne de comunicare prin intermediul internetului.

 

OFERTA: „Fac show la web 2 euro – 15 minute, 4 euro – 30 minute Orange , Cosmote şi Vodafone. Am microfon şi vibrator”.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: