fbpx

Scrie un comentariu

În ultima perioadă, grupul ”I Love Turda” de pe Facebook, creat de un anume Sorin Beldean și în a cărei administrare sunt implicate mai multe personaje dubioase, care vor să deturneze grupul în scopuri politice (există sponsorizări importante în acest sens, de care au beneficiat doar unii!), este într-o mare fierbere! Practic, nu mai sunt acceptate opinii, chiar exprimate normal, decât cele care primesc girul administratorilor politici! Bogdan Iozon, fost administrator, dezvăluie că a fost dat afară pentru că... nu le cânta în strună!

”Am fost blocat pe I love Turda, inseamna ca ceea ce am scris a contat pentru cei care acum administreaza grupul (Corina Crisan Doina Baciu Dana Deac Vio Man etc), chiar daca intr-un sens invers celor spuse de mine.... Daca grupul nu mai este al turdenilor, al tuturor turdenilor asa cum am specificat in ultima mea postare, inseamna ca nu mai are rost!

Imi pare rau, dar nu voi renunta la ceea ce am scris pe grup!

Imi pare rau si nu aprob cele scrise pe Facebook despre Sorin Beldean, care a fost si el administrator ca si mine in grup, dar fiindca nu il cunosc foarte bine, am luat hotararea sa nu ma implic in polemicile si afirmatiile scrise despre el, lucru care a deranjat pe mai multi! Oricum, sper ca ideile mele, echidistante si apolitice sa fie asimilate macar de o parte din membri grupului, pentru a dezvolta urbea noastra!

Sarbatori linistite dragii mei turdeni! Ne revedem pe Facebook, si in celelalte grupuri cu apartenenta... turdeana, neviciate de politic, in nici un fel!

Daca am primit un mesaj, din partea unui administrator ILT si am incercat sa raspund, nu a fost pe placul celei care m-a "deranjat" asa ca m-a blocat si pentru a nu primi un raspuns din partea mea.... Ce este asta? Am luat-o razna?

Recomand tuturor turdenilor care mai cred in orasul nostru sa se afilieze altor grupuri turdene, I Love Turda este un grup viciat, in care parerea unui membru, cu atat mai mult administrator supara, daca nu este asimilat sau digerat de restul administratorilor”, a dezvăluit Bogdan Iozon, un respectabil profesionist într-ale fotografiei.

Nu este primul gest de acest gen al administratorilor grupului! La fel am fost și eu expulzat din grup, în urmă cu ceva ani, iar zilele acestea am înțeles că și jurnalistul Ionel Ignat a fost expulzat.

Citește și: 

Trebuie să recunosc: uneori, prostia umană este infinită!

”Grupul viciat”, la care face referire Bogdan Iozon, are adresa formată din cuvântul ”biselectro” (https://www.facebook.com/groups/biselectro/), care este denumirea firmei deținute de Sorin Beldean.

Pentru cei interesați, există și alte grupuri locale:

Grupul TurdaNews (cel mai numeros grup): https://www.facebook.com/groups/turdanews/

Grupul Opinia Publică Turda: https://www.facebook.com/groups/524992417849637/

Grupul My Turda: https://www.facebook.com/groups/654762108043667/

Grupul I Love Turda (grupul fără ingerințe politice): https://www.facebook.com/groups/1317618008284948/

etc.

UPDATE:

Un alt administrator al grupului, Dana Deac, a decis să părăsească acest grup, nemulțumită că există o tendință de totalitarism.

”Ce se intampla cu acest grup? De ce sunt dati afara oameni pentru ca isi spun parerea? Nu mai avem argumente ca sa le spunem ca gresesc, sau dorim sa inchidem gura oamenilor? Cum se face că imediat după ce au fost daţi afară din grup 2 jurnalişti şi fostul administrator Bogdan Iozon, una din administratoare a adăugat (nu a aprobat, a ADĂUGAT!!!) într-un minut, în 5 aprilie la ora 23.24, 36 de persoane? Vă rog să îmi spuneţi ce se întâmplă cu acest grup? A devenit un grup dictatorial în care lăsăm să posteze sau să distribuie doar pe cei pe care îi agreem noi, administratorii, sau lăsăm pe toată lumea să îşi spună, decent, părerea? Cenzurăm sau ce mămăliga noastră facem? Credeam că acest grup e deschis pentru toţi cei care iubesc Turda, indiferent ce politică fac sau ce simpatii politice au. Toţi avem ochi şi minte ca să vedem cine minte şi cine nu, nu cred că e nevoie să dăm oameni afară pentru ca nu gandesc ca noi. Cei care nu vor spune adevărul nu vor fi băgati in seama de ceilalti. Întreb, ca să ştiu ce urmează să fac eu… Ştiu, puteam să pun întrebările în privat, dar eu sunt pentru transparenţă. Îmi doresc ca aici să poată posta toti în mod decent. Sper că se poate asta. Vă doresc tuturor o zi de Vineri binecuvântată!”, a comentat Dana Deac.

Deja, tot mai multe persoane au anunțat că vor părăsi grupul, dându-și seama că scopul lui este unul politic.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate