fbpx

Icon Scrie un comentariu

Euronews Salina

„Artiştii români au făcut istorie cântând la 100 de metri adâncime”, relatează jurnaliştii de la Euronews, care au fost atrași nu neapărat de semifinalele competiției Eurovision România, ci mai degrabă de locul inedit în care s-a desfășurat competiția, respectiv Salina Turda.

 

„Structura uriaşă a fost folosită pentru a extrage sare de masă timp de sute de ani până la închiderea sa în 1932. 60 de ani mai târziu a fost redeschisă publicului şi acum atrage sute de mii de vizitatori pe an. Douăsprezece cântăreţi au concurat pentru trei locuri în finala românească, care va avea loc la Bucureşti la 25 februarie”, se arată în materialul difuzat de Euronews.  

„A fost foarte multă muncă. A fost nevoie de măsuri suplimentare de securitate, devreme ce în subteran am introdus peste 20 de tone de cablu, dar cred că a meritat și tinerii cu care am vorbit aseară, concurenții, sunt încântați și mândri să ia parte la un asemenea eveniment”, a declarat primarul Cristian Matei pentru Euronews.

Prezența importantului canal de știri european la Turda nu este deloc întâmplătoare. Făcând abstracție de organizarea show-ului într-o astfel de locație, trebuie precizat și faptul că nu peste mult timp (n.r. în luna martie), edilul turdean va fi invitat în cadrul structurilor Uniunii Europene, pentru că Turda este menționată în primele 3 proiecte la nivel european, cu Planul de Mobilitate Urbană Durabilă, proiect gândit de actuala administrație locală și care ar putea aduce localității zeci de milioane de euro, pe diverse paliere investiționale, inclusiv pentru asfaltarea/modernizarea tuturor arterelor principale de circulație din urbe!

Euronews este canalul de știri cu cea mai mare audiență la nivelul Europei. La nivel mondial, Euronews pătrunde în 430 de milioane de locuințe, în 166 de țari și are o audiență zilnică de 52 de milioane de telespectatori (conform Global Web Index, semestrul 2 - 2016).

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator