fbpx

Scrie un comentariu

Ratiu Leading Systems, speaker Maria Raţiu, derulează la Turda în perioada 10-31 ianuarie 2018 Proiectul “About Leadership”, un program de training dezvoltat pe baza legilor ştiinţei conducerii (leadership). Evenimentul are drept scop crearea unei culturi de leadership şi cunoaşterea valorilor leadershipului.

 

Proiectul se adresează publicului de toate vârstele, începând cu vârsta adolescenţei, până la vârsta a treia, şi de la oameni de afaceri, manageri, reprezentanţi ai ONG-urilor, angajaţi în instituţii publice şi de stat, la elevi sau pensionari, care vor să-şi adauge valoare, să investească în propria persoană, să-şi dezvolte abilităţile de leadership şi self-leadership, şi să-şi crească influenţa asupra celor cu care lucrează şi interacţionează, în familie, şi mai ales asupra lor înşişi. Obiectivul principal este de a dezvolta abilităţi de leadership şi de a conştientiza ceea ce sunt valorile leadership-ului.

Proiectul va debuta cu 2 workshopuri gratuite, unul adresat tuturor, care va avea loc Vineri, 12.01.2018 de la orele 18 şi celălalt care se va adresa preponderent tinerilor, va avea loc Duminică, 14.01.2018 orele 18.00, ambele având ca locaţie Sala de Conferinţe (Casa Raţiu, Turda, P-ţa 1 Decembrie 1918 nr. 1), intrarea fiind liberă.

Începând de Luni, 15.01.2018, tot la aceeaşi locaţie, vor avea loc cursuri şi MasterMind-uri după următorul program: între orele 16-18 pentru tineri şi între orele 18-20 pentru restul doritorilor. Înscrierea la acestea se va face la workshopurile din zilele de 12, respectiv 14 ianuarie a.c.

Cei care vor urma cursurile vor primi certificare recunoscută naţional, care le va putea fi utilă în carieră.

Maria Raţiu face parte din The John Maxwell Team, un grup de oameni pregătiţi de expertul de top internaţional în leadership, John C. Maxwell, un lider în comunicare, care este declarat nr 1 în SUA de către revistele de specialitate ca scriitor de manuale de leadership. Ea a mai derulat proiecte ca acesta în Roman (România) şi în Torino (Italia), unde locuieşte.

Vezi mai jos o emisiune realizată cu Maria Rațiu, într-o producție TurdaNews:

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate