fbpx

Icon Scrie un comentariu

Tmt Turda

Ziua Internațională a persoanelor cu dizabilități a fost marcată la Teatrul „Aureliu Manea”, printr-un concert de colinde susținut de centrele pentru persoanele cu dizabilități și de câteva instituții de învățământ din zona Turzii.

 

La evenimentul ce a avut loc astăzi, de la ora 14:00, a prezent și Mitropolitul Clujului, Andrei Andriecuț, precum și primarul Turzii, Cristian Matei.

Grădinița „Acoperământul Maicii Domnului” din Poiana, Școala „Simion Balint” din Copăceni, Centrul de Recuperarea „Sfânta Irina”, Grădinița „Prichindelul Isteț”, Grădinița „Dr. Ioan Rațiu”, precum și beneficiarii centrului ambulator de recuperare neuromotorie, au susținut concerte de colinde pe scena teatrului turdean.

Evenimentul a durat aproximativ 90 de minute, într-o atmosferă specifică Sărbătorilor de iarnă. De altfel, la concert a fost prezent și Moș Crăciun, care le-a acordat cadouri copiilor.

Ziua Internațională a persoanelor cu dizabilități este sărbătorită în fiecare an pe data de 3 decembrie, promovând mesajul „Oameni egali – Drepturi egale!”

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator