fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

Dacă tu crezi că poţi, poţi! Dacă crezi că nu poţi, ai dreptate. Cu fiecare clipă care trece viaţa noastră suferă o transformare. Eu de acum o secundă sunt, şi nu sunt, cea de acum. Ca să depăşim provocările şi încercările vieţii trebuie să ne înţelegem pe noi înşine şi să ştim ce vrem. Dumnezeu ne-a creat după asemănarea Lui, aşa că stă în puterea noastră să producem transformări în viaţa noastră, dar trebuie să credem în ele şi să credem în noi.

 

Fiecare dintre noi este unic şi irepetabil. Fiecare dintre noi are atâtea talente şi posibilităţi şi nu trebuie decât să şi le descopere şi să le lase să se manifeste. Asta nu înseamnă să stăm însă cu palma întinsă. Nu cred că un om trebuie să ceară să i se dea sau să i se facă. Cred că fiecare dintre noi trebuie să începem să facem, să ne bucurăm de ceea ce facem, dar mai presus de toate, trebuie să nu ne gândim doar la noi în ceea ce facem şi să ajutăm pe alţii. Henry Ford spunea: „Dacă tu crezi că poţi, poţi! Dacă crezi că nu poţi, ai dreptate".

Cred cu tărie că pentru a-ţi împlini un vis, un proiect, trebuie întâi de toate ca tu să crezi în tine şi în el, să vrei să îl faci şi să ştii că tot ce ţi se întâmplă e pentru creşterea ta. Când pleci la drum îţi faci un plan, şi, chiar dacă ai un plan verificat, trebuie să fii pregătit pentru neprevăzut cu gândul că, indiferent ce se întâmpla, vei putea face ce ţi-ai propus. Şi atunci faci un plan B. Dar uneori şi planul A şi planul B cad şi asta se datorează faptului că noi nu credem cu adevărat că putem. Și ce facem atunci? Asta înseamnă că am pierdut? Nu! În toţi anii mei de până acum eu nu am pierdut. Chiar şi atunci când, foarte rar, dorinţa mea nu s-a împlinit cum mi-am dorit, am fost o învingătoare. Pentru că am învăţat din acea neîmplinire şi am transformat-o apoi în succese ulterioare. Dacă credeţi în voi, şi ceilalţi cred în voi, iar Dumnezeu vă ţine de mână.

Sunt Dana Deac, sociolog, jurnalist, scriitor, bibliotecar, iniţiator, organizator şi director al mai multor evenimente culturale internaţionale, naţionale, judeţene şi locale şi am să vă împărtăşesc rezultatul luptelor mele, a experienţelor mele de viaţă, a încercărilor mele de a-i face pe cei din jurul meu să creadă în ei, să depăşească situaţiile dificile şi să îşi trăiască propria poveste. Vă invit cu mult drag să ne cunoaştem, să ne împărtăşim experienţe, să învăţăm unii de la alţii, să vă spun despre provocările din viaţa mea, despre cum m-am apucat să scriu, să pictez şi să promovez Turda Mea prin proiecte naţionale şi internaţionale şi să îmi depăşesc ceea ce credeam cândva că sunt limitele mele.

Data: 24 octombrie 2017, ora 18:00 - 20:00
Locația: Andy's Caffe, Strada Dr. Ion Raţiu, Nr. 69
(Consumația NU este inclusă)

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.
Inscrieri: http://schimbarepozitiva.ro/daca-vrei-poti/

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate