Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Un tânăr din Câmpia Turzii nominalizat printre cei mai de succes 10 tineri din România!

kaufland 650x100 22.12

Tânărul Cornel Marian Hoza este în prezent Preșendinte al Beard Brothers, Co-Founder & Graphic Designer la firma lui- Webbit și, Marketing Manager la Euphoria Music Hall. Nominalizarea în cadrul TOYP (TEN OUTSTANDING YOUNG PERSONS OF THE WORLD) s-a datorat activităților remarcabile din cadrul ONG-ului Beard Brothers.  

 

Ca și scurt istoric al competiției, JCI a premiat aproape 300 de persoane din 57 de națiuni. Printre persoanele premiate de-a lungul timpului se numără personalități bine cunoscute ca: John F. Kennedy, Henry Kissinger, Elvis Presley, Jackie Chan, Wayne Gretzky și multe altele, toate premiate înainte de vârsta de 40 și înainte de a fi atins o recunoaștere internațională. Câștigătorii selectați în anii anteriori au continuat să servească omenirea într-o varietate de moduri, performând în domeniile în care au fost nominalizați și devenind modele pentru tânăra generație.

Cornel Hoza a terminat liceul în Câmpia Turzii și a plecat la Cluj, unde s-a angajat din primul an de facultate, într-un bar, a lucrat 3 ani în bartending, a ajuns manager la trustul Janis, iar când a simțit că e „în vârful piramidei” și nu mai putea evolua, și-a dat demisia. A început să studieze pe cont propriu designul și s-a angajat ca începător, la o agenție de publicitate, unde a pus bazele profesiei pe care o urmează acum ca întreprinzător, cu propria firmă-Webbits.

În acest moment, conform numărului de LIKE-uri de pe site-ul oficial TOYP Cornel Hoza pare a fi câștigător! Îl puteți vota accesând link-ul de mai jos:

http://toyp.jciromania.ro/nominalizari/


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...