fbpx

 
 
Scrie un comentariu

"Nu puteam să-mi las mintea să ruginească", spune cu mândrie un bunic de 81 de ani din Alba, care a reușit să termine cu notă mare o școală postliceala de analist programator, dându-și examenul la Colegiul Tehnic Turda, conform Știrile Pro TV.

 

Până la pensie, Vasile Drăgan a fost inginer în Valea Jiului. Acum câțiva ani, și-a dorit să învețe informatica. Mai intâi a urmat un curs la Cugir, după care s-a înscris la școala postliceală.

"Nu puteam să stau și să las mintea să ruginescă, eram într-o zi la piață și auzeam două femei ce stăteau de vorbă și una zice: " Măi, rețeta asta o găsești și pe calculator, pe internet " și atunci m-am gândit eu chiar așa sunt și nu pot să învăț și eu un pic de calculator.”, a declarat proaspătul absolvent, pentru sursa citată.

Dumitru Mateescu, directorul Colegiului Tehnic Turda, unde vârstnicul absolvent și-a dat examenul, spune că a crezut că este o farsă.

“Când am văzut că intră la examen, m-am gândit că este o farsă. Era mândru că a reușit să învețe să folosească calculatorul la vârsta de 80 de ani, este ceva care nu vezi oriunde.”, a spus Mateescu.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate