fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

Lipsa clienţilor cu bani a generat o „adaptare la piaţă” din partea prostituatelor care-şi fac veacul în zona industrială. Mai nou, ele practică sex pe bonuri valorice de masă cu clienţii disponibili. Pentru mulţi dintre aceştia, sexul pe bonuri valorice e un câştig, pentru că în majoritatea cazurilor consoartele nu ştiu că ei primesc bonuri şi în cazul în care ştiu, nu cunosc numărul exact al acestora. Astfel, excapadele cu prostituatele de pe marginea drumului, pe bonuri, trec neobservate de soţiile care sunt atente la veniturile soţilor.

 

Prostituatele de o anumită categorie, care-şi practică meseria în diverse locuri din Turda, în zona parcărilor, a benzinăriilor sau în anumite locuri din zona industrială, au găsit rapid o metodă pentru a rezolva problema financiară a clienţilor care provin din categoria muncitorilor: sex pe bonuri valorice de masă! Un astfel de bon are o valoare de circa 8 lei, iar „prestarea” se face în funcţie de client, de preferinţe sau de durată, pe 2-5 bonuri valorice. Sistemul funcţionează foarte bine, ba chiar s-a dezvoltat! După ce intră în posesia bonurilor valorice, fetele au două variante: le cheltuie la magazinele de profil sau le vând unor persoane interesate, care achiziţionează astfel de bonuri cu 85% din valoarea lor, avantajul fiind că dau „bani reali”, după cum se laudă.

Pe de altă parte, sexuri pe bonuri valorice de mâncare este şi în avantajul clienţilor care provin dintr-o anumită categorie socială, mai puţin înstărită financiar. Cei din această categorie recurg la metodă descrisă anterior pentru că sunt mai puţin „controlabili” de către consoarte. Acestea fie nu ştiu că soţii lor primesc bonuri valorice, fie nu ştiu cu exactitate câte bonuri valorice primesc. Astfel, bărbaţii pot recurge la sexul cu prostituate, pentru a-şi îndeplini anumite fantezii, fără ca să fie în pericol că soţiile vor afla sau pot avea bănuieli în ceea ce priveşte cheltuirea unor bani din bugetul familiei.

 

Sex cu mame sau cu... studente!

 

Sexul contra unor avantaje materiale sau financiare nu este deloc străin de zona Turzii. Pe rolul Judecătoriei Turda se află mai multe procese în care tinere, unele chiar minore, sunt judecate pentru că practică prostituţia. Unele dintre ele au copii şi recunosc că se prostituează pentru bani, ca să-şi crească copiii. Ba chiar există situaţii când „peştele” e chiar soţul prostituatei! Bărbatul îşi dă femeia „la produs”, pentru că e o modalitate mai simplă de a face bani.

Dacă în categoria prostituatelor de mai sus intră, de regulă, cele provenite din medii dubioase, categoria mai „selectă” o regăsim în cazul studentelor. Există studente, din Turda sau Câmpia Turzii, care se prostituează pentru a-şi plăti întreţinerea la Cluj sau chiar taxele de studiu. Pe considerentul că „ce fac aici nu se ştie acasă”, multe tinere aleg calea prostituţiei. Însă, este un gen de prostituţie mai „de clasă”. Clienţii sunt mai bine aleşi şi, de regulă, acest gen de prostituate nu o să le întâlneşti niciodată pe marginea drumului. Eventual, în cluburile selecte...

(Articol publicat în săptămânalul Obiectivul de Arieş)

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate