fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Dorin Racz, tânărul constructor de motociclete din Câmpia Turzii, a fost prezent la campingul Eldorado din comuna Gilău, judeţul Cluj, la adunarea motocicliştilor din România, cea de-a 20 - a ediţie a Bike Fest, ocazie cu care a vorbiit despre cea mai nouă creație a sa, Goodbye to Gravity Bike.

 

"Am conceput motocicleta Goodbye to Gravity Bike pentru comemorarea victimelor de la Clubul Colectiv din Bucureşti, în memoria lor, pentru a nu fi uitate niciodată şi a nu se mai întâmpla o astfel de tragedie. Am lucrat trei luni la ea, este în stil frisco şi are un motor american de 1600 cm cubi. Am investit 15.000 de euro în realizarea acestei motociclete la comandă şi vreau să o vând cu 16.000 de euro. Am luat legătura cu asociaţia Beard Brothers din Cluj care se ocupă cu diverse proiecte caritabile. Vreau să donez 20% din sumă pentru asociaţie şi pentru proiectul lor privind secţia de arşi de la Spitalul Judeţean Cluj", a spus Racz, citat de Mediafax.

Dorin Racz are 27 de ani, este din Câmpia Turzii, şi se ocupă de realizarea motocicletelor la comandă, moştenind această tradiţie din familie. Anul trecut a ocupat locul 6 la Campionatul Mondial de Motociclete Custom.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate