m install
petlinii
nello construct

Chef Dragoș Pădurariu, din Câmpia Turzii, a filmat pentru un film documentar despre ”porcul de Ignat”!

floris

Chef Dragoș Pădurariu, din Câmpia Turzii, a filmat în localitatea Bogata din județul Mureș, în zilele de 28 și 29 decembrie, pentru un film documentar despre ”porcul de Ignat”. El a filmat alături de alți colegi de-ai săi din ACEEA, asociația care reunește mai mulți chefi bucătari din România.

”Filmul a fost facut la Bogata de Mures  si vreau sa va spun ca sunt foarte mandru ca am reprezentat orasul nostru si sunt, daca nu ma insel, primul bucatar din zona care apare intr-un film documentar. A fost ceva deosebit. Filmul este facut de Radu Zarnescu cu sprijinul Primariei din Bogata.  S-a sacrificat un porc de aproape 500 kg, din care s-au facut bucate traditionale, cum ar fi carnati, toba, caltobos, salam, etc.  A fost o experienta unica si foarte frumoasa. Si inca o data ma bucur enorm ca am fost si facut parte din acest proiect. Multumesc ACEEA , Radu Zarnescu si Iulia Dragut”, ne-a declarat chef Dragoș Pădurariu.

Acesta a mai spus că are în lucru două proiecte care se vor derula anul viitor la Câmpia Turzii, însă a spus că deocamdată nu oferă alte informații, fiind vorba despre un ”secret”.

”Le urez tuturor un an nou fericit, binecuvantat si inbelsugat!”, a transmis tuturor chef Dragoș Pădurariu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: