fbpx

Icon Scrie un comentariu

Dragos Padurariu 01

Chef Dragoș Pădurariu, din Câmpia Turzii, a filmat în localitatea Bogata din județul Mureș, în zilele de 28 și 29 decembrie, pentru un film documentar despre ”porcul de Ignat”. El a filmat alături de alți colegi de-ai săi din ACEEA, asociația care reunește mai mulți chefi bucătari din România.

”Filmul a fost facut la Bogata de Mures  si vreau sa va spun ca sunt foarte mandru ca am reprezentat orasul nostru si sunt, daca nu ma insel, primul bucatar din zona care apare intr-un film documentar. A fost ceva deosebit. Filmul este facut de Radu Zarnescu cu sprijinul Primariei din Bogata.  S-a sacrificat un porc de aproape 500 kg, din care s-au facut bucate traditionale, cum ar fi carnati, toba, caltobos, salam, etc.  A fost o experienta unica si foarte frumoasa. Si inca o data ma bucur enorm ca am fost si facut parte din acest proiect. Multumesc ACEEA , Radu Zarnescu si Iulia Dragut”, ne-a declarat chef Dragoș Pădurariu.

Acesta a mai spus că are în lucru două proiecte care se vor derula anul viitor la Câmpia Turzii, însă a spus că deocamdată nu oferă alte informații, fiind vorba despre un ”secret”.

”Le urez tuturor un an nou fericit, binecuvantat si inbelsugat!”, a transmis tuturor chef Dragoș Pădurariu.

Dragos Padurariu 02

Dragos Padurariu 03

Dragos Padurariu 04

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator