fbpx

Icon Scrie un comentariu

Shoesbox

Un grup de tineri voluntari din Câmpia Turzii face apel la cetățenii orașului Câmpia Turzii și nu numai, acum în apropierea sărbătorilor de iarnă.

"Shoesbox" este proiectul al cărui scop este să aducă zâmbete pe fața celor în nevoie. Voluntarii vor să dea cadouri pentru copiii cu vârsta între 2 și 16 ani, cadouri care să conțină alimente neperisabile (ex: ciocolată, jeleuri, dulciuri) și, nu în ultimul rând, un lucru care să îi ajute (ex: mănuși, șosete, caiete, pixuri). Toți care vor să participe la acțiune sunt rugați ca din data de 1 decembrie să vină și să plaseze cadourile la Clubul Copiilor Câmpia Turzii. Acolo, un voluntar va prelua cadourile. Tot ce trebuie să faceți este precizați vârsta pentru care s-ar potrivi cadoul respectiv.

Proiectul Shoesbox a apărut prima dată în anul 1990, când un bărbat din Wrexham, Marea Britanie, a văzut condițiile în care stau orfanii români și a hotarât să umple un tir plin de cadouri și îl trimită în România. S-au strâns aproximativ 60.000 de lire sterline și de atunci, în fiecare an proiectul „Shoesbox” este o tradiție în din ce în ce mai multe țări de pe glob.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator