fbpx

Icon Scrie un comentariu

Curs Dans 01

Incepand din aceasta luna, in fiecare weekend, KID A DANCE COMPANY va invita la dans! Instructorii nostri, Adrian Popa, Alex Olti si Iulia Va, desi foarte tineri, se remarca prin seriozitate, profesionalism si exigenta. Au castigat cele mai mari concusuri de dans din Romania, Europa si Statele Unite, au dansat pe mari scene ale lumii, au ridicat in picioare jurii internationale de prestigiu si sali pline de spectatori, iar trupa lor de dans, KID A, este singura din Cluj care a ajuns in finala Romanii au talent. In prezent ei se antreneaza si predau in cadrul celor mai mari centre de dans din Cluj-Napoca.

Adrian Popa, cel care a adus pentru prima data Titlul mondial Dance Star Night in Romania, fondatorul si coregraful KID A, a crescut in satul Cheia din comuna Mihai Viteazu, iar Turda a fost orasul copilariei sale. Adrian nu a uitat de unde a plecat… si nici cat de greu a fost inceputul, singura sursa de informare fiind internetul la vremea respectiva, situatie care a ramas neschimbata pana azi.

Motiv pentru care doreste sa ofere si copiilor si tinerilor din Turda si imprejurimi posibilitatea sa invete si exprime prin dans. Cu trei stiluri noi si actuale, BREAKDANCE, DANS CONTEMPORAN SI HIP-HOP, KID A DANCE COMPANY vine cu drag acasa, in Turda, dorindu-si sa  deschida noi orizonturi si posibilitati pentru toti cei ce iubesc dansul, indiferent  de nivelul de pregatire sau varsta si, de ce nu, sa descopere noi talente care se vor alatura companiei. Pentru ca dansul ne apropie si ne invata sa simtim si gandim diferit. Ne invata sa ne depasim limitele, sa fim mai buni, sa ne dezvoltam mai frumos pe toate planurile. Dansul e iubire. Acesti tineri frumosi, seriosi si talentati vor sa va aduca magia.

O noua familie KID A, in Turda, pentru ca da, Turda Danseaza!

Cursuri Dans 02

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator