fbpx

1380 x 300 TURDA NEWS

650x250 TURDA NEWS

PRO650x200 turda news mobil

PRO1380x300 turda news

 
 

890x300 01

Scrie un comentariu

124577512 3607208802633070 2531265432895343150 o

Incepand din aceasta luna, in fiecare weekend, KID A DANCE COMPANY va invita la dans! Instructorii nostri, Adrian Popa, Alex Olti si Iulia Va, desi foarte tineri, se remarca prin seriozitate, profesionalism si exigenta. Au castigat cele mai mari concusuri de dans din Romania, Europa si Statele Unite, au dansat pe mari scene ale lumii, au ridicat in picioare jurii internationale de prestigiu si sali pline de spectatori, iar trupa lor de dans, KID A, este singura din Cluj care a ajuns in finala Romanii au talent. In prezent ei se antreneaza si predau in cadrul celor mai mari centre de dans din Cluj-Napoca.

Adrian Popa, cel care a adus pentru prima data Titlul mondial Dance Star Night in Romania, fondatorul si coregraful KID A, a crescut in satul Cheia din comuna Mihai Viteazu, iar Turda a fost orasul copilariei sale. Adrian nu a uitat de unde a plecat… si nici cat de greu a fost inceputul, singura sursa de informare fiind internetul la vremea respectiva, situatie care a ramas neschimbata pana azi.

Motiv pentru care doreste sa ofere si copiilor si tinerilor din Turda si imprejurimi posibilitatea sa invete si exprime prin dans. Cu trei stiluri noi si actuale, BREAKDANCE, DANS CONTEMPORAN SI HIP-HOP, KID A DANCE COMPANY vine cu drag acasa, in Turda, dorindu-si sa  deschida noi orizonturi si posibilitati pentru toti cei ce iubesc dansul, indiferent  de nivelul de pregatire sau varsta si, de ce nu, sa descopere noi talente care se vor alatura companiei. Pentru ca dansul ne apropie si ne invata sa simtim si gandim diferit. Ne invata sa ne depasim limitele, sa fim mai buni, sa ne dezvoltam mai frumos pe toate planurile. Dansul e iubire. Acesti tineri frumosi, seriosi si talentati vor sa va aduca magia.

O noua familie KID A, in Turda, pentru ca da, Turda Danseaza!

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate