fbpx

Icon Scrie un comentariu

Liviu Dolha

După 35 de zile de concurs, zile pe care și le-a petrecut pe Insula Exilului, fiind eliminat chiar la prima probă a concursului, Liviu Dolha a fost nevoit să părăsească concursul organizat la Pro TV, ratând șansa la marele premiu de 100.000 de euro, pe care a vrut să-l câștige pentru fiul său.

 

”Simt că nu mi-am dezamăgit băiatul. Simt că am arătat ca un luptător poate fi un luptător până la capăt. Eu sunt mândru de el și el sper să fie mândru de mine. te iubește tata, Dacian! Abia aștept să te văd!”, a fost mesajul emoționant al lui Liviu Dolha, în momentul în care a părăsit concursul.

Concurenții de pe Insula Exilului au fost din nou supusi unui duel în ciuda faptului că sunt înfometați și a faptului că Lucian se confruntă cu anumite probleme de sănătate. 

Ina, Lucian și Liviu s-au duelat între ei, într-o probă în care le-a fost testată atât forța fizică, dar și viteaza de reacție, iar la final, cel care s-a văzut învins și nevoit să părăsească competiția a fost Liviu Dolha, concurentul din Câmpia Turzii.  

Formatul Survivor a revoluționat televiziunea și, după zeci de sezoane, continuă să facă istorie! Lansat în anul 2000, show-ul reușește să captiveze zeci de milioane de telespectatori din întreaga lume! Ajunsă la sezonul 33, emisiunea din America dă naștere, ediție după ediție, unor personaje care captivează prin strategii și personalitate, iar comunitățile de fani din jurul acestui format sunt unele dintre cele mai puternice din lume!


Liviu a fost eliminat din concurs si rateaza sansa pentru marele premiu pe http://supravietuitorul.protv.ro/

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator