fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Turda va găzdui etapa a doua din Drone Champions League, o competiție spectaculoasă de concurs cu drone în spectaculoasa locație care este Salina Turda. Competiția se va desfășura în perioada 18-20 noiembrie 2016.

 

Vineri, 18 noiembrie, de la ora 10.00, sunt programate antrenamente pe traseul amenajat în Salină. Sâmbătă, 19 noiembrie, de la ora 10.00 sunt din nou antrenamente, iar de la ora 12.00 sunt programate calificările. De la ora 17.00 este programat evenimentul principal al zilei.

Duminică, 20 noiembrie, de la ora 10.00 este programată o nouă sesiune de antrenamente, urmând ca de la ora 17.00 să fie programate calificările și evenimentul principal al zilei. 

Practic, cursa de drone este o cursă în care se întrec mai mulți mânuitori de drone, care beneficiază de ochelari VR pentru a vizualiza traseul dronelor, care trebuie să treacă prin niște ”porți” special amenajate, în cadrul unui traseu. Dronele emit semnal video, iar imaginile sunt preluate pentru a fi transmise LIVE VIDEO pe siteul oficial al competiției. Cei 38 de piloți provin din Germania, Polonia, Austria, Franța, Israel, China, Marea Britanie, Elveția, Statele Unite (SUA), Olanda și Cehia.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate