fbpx
Icon Scrie un comentariu

El Lunes

Marca Anarchy Custom, dezvoltată de constructorul de motociclete custom Dorin Racz, din Câmpia Turzii, a ajuns cunoscută la nivel mondial, după ultimul Campionat Mondial AMD al constructorilor de motociclete custom. Constructorul din Câmpia Turzii s-a clasat pe locul 6, la nivel mondial!

 

El a concurat la categoria Freestyle, cu motocicleta El Lunes, care este creația sa integrală. Este primul român care a ajuns atât de departe în această competiție a constructorilor de motociclete custom. ”Bebe”, cum îl cunosc cei apropiați, este un munte de modestie, dar și de ambiție! A muncit cu dăruire, cu sacrificii, în condiții probabil de neimaginat pentru alți concurenți, dar în cele din urmă și-a îndeplinit visul: participarea la un Campionat Mondial și clasarea pe o poziție onorabilă!

Specialiștii consideră că performanța tânărului constructor din Câmpia Turzii este una extraordinară, în condițiile în care a concurat cu constructori de renume pe plan mondial, care au condiții mult mai bune decât concurentul din Câmpia Turzii, plus o experiență mai vastă.

Dorin Racz are în lucru și alte proiecte, sub marca Anarchy Custom.

Dorin Racz

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator