fbpx

1380 x 300 TURDA NEWS

650x250 TURDA NEWS

PRO650x200 turda news mobil

PRO1380x300 turda news

 
 

890x300 01

Scrie un comentariu

Marca Anarchy Custom, dezvoltată de constructorul de motociclete custom Dorin Racz, din Câmpia Turzii, a ajuns cunoscută la nivel mondial, după ultimul Campionat Mondial AMD al constructorilor de motociclete custom. Constructorul din Câmpia Turzii s-a clasat pe locul 6, la nivel mondial!

 

El a concurat la categoria Freestyle, cu motocicleta El Lunes, care este creația sa integrală. Este primul român care a ajuns atât de departe în această competiție a constructorilor de motociclete custom. ”Bebe”, cum îl cunosc cei apropiați, este un munte de modestie, dar și de ambiție! A muncit cu dăruire, cu sacrificii, în condiții probabil de neimaginat pentru alți concurenți, dar în cele din urmă și-a îndeplinit visul: participarea la un Campionat Mondial și clasarea pe o poziție onorabilă!

Specialiștii consideră că performanța tânărului constructor din Câmpia Turzii este una extraordinară, în condițiile în care a concurat cu constructori de renume pe plan mondial, care au condiții mult mai bune decât concurentul din Câmpia Turzii, plus o experiență mai vastă.

Dorin Racz are în lucru și alte proiecte, sub marca Anarchy Custom.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate