fbpx

Scrie un comentariu

Organizatorii Zilelor Municipiului Turda 2016 au lansat un videoclip-retrospectivă al celor 25 de evenimente care au avut loc în cadrul celor 3 zile de sărbătoare. Videoclipul, cu o durată puțin mai mare de 6 minute, prezintă secvențe video de la toate manifestările organizate la ZMT 2016.

 

”Turda trăiește, simte, iubește. TUrda ești TU!”, a fost deviza zilelor festive din acest an, iar cele 25 de evenimente care au fost programate cu această ocazie au acoperit o paletă largă în ceea ce privește gusturile turdenilor, în ceea ce privește organizarea de evenimente.

”Zilele Municipiului Turda, o sărbătoare importantă pentru comunitatea noastră, ce a devenit de-a lungul anilor o frumoasă tradiție. În fiecare an, această sărbătoare, aduce împreună pe cei care iubesc și se simt atașați de acest oraș pentru a dedica un moment special celebrării identității lor culturale și spirituale dar și pentru a rememora tradițiile care îi definesc. Acest eveniment este un bun prilej de a fi împreună, ca oameni pe care îi leagă dragostea pentru acest oraș, Turda, unde pentru noi este acasă.”, spunea primarul Cristian Matei.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate