fbpx

Icon Scrie un comentariu

Salina Turda Brand

Salina Turda a devenit parte a brandului turistic național, în urma unui acord semnat de conducerea societății care administrează obiectivul turistic turdean și Agenția Națională de Turism.

 

Cu această ocazie, pe lângă oficialii ANT, la Turda au sosit câțiva dintre ambasadorii turismului românesc, respectiv Helmuth Duckadam (eroul finalei Cupei Campionilor Europeni la fotbal, din 1986), Nicolae Voiculeț (magicianul naiului) și Ionuț Budișteanu (un tânăr informatician și inventator român). Cuvintele lor, după vizitarea Salinei, au fost extrem de laudative, Helmuth Duckadam precizând că nu a putut exclama decât un ”Wow!”, în timp ce Nicolae Voiculeț a apreciat acustica din Salină, spunând că este ca o adevărată catedrală de sare, fiind un moment rar în care a simțit vibrațiile declanșate de naiul său.

”Obiectivul principal este acela de a îmbunătăți imaginea și creșterea notorietății României ca destinație turistică, prin promovarea brandului turistic național și transformarea Salinei Turda în pilonul central al dezvoltării locale, care să atragă fluxuri investiționale regionale și internaționale, în primul rând, prin activarea potențialului ridicat de antrenare pentru IMM-uri cu profil de turism, servicii balneare și sănătate. Protocolul încheiat între ANT și Salina Turda reprezintă o concepție strategică integrată, având ca obiectiv susținerea reciprocă în promovarea brandului de țară”, a precizat conducerea Salinei Turda, despre acest eveniment.

Anca Pavel Nedea, președintele ANT, a avut numai cuvinte de laudă la adresa obiectivului turistic turdean, pe lângă frumusețea sa, care a depășit de mult granițele țării, devenind un obiectiv turistic de talie mondială, oficialul ANT remarcând și buna pregătire a personalului care intră în contact cu turiștii.

Însă, pe lângă acești oficiali, la eveniment a participat și un grup de jurnaliști străini, care au apreciat ceea ce au văzut și care pot deveni, la rândul lor, ambasadori neonorifici ai Turzii, în urma materialelor jurnalistice care vor fi difuzate în țările lor.

Colaborarea dintre Salina Turda și ANT poate fi de bun augur pentru atragerea de noi turiști, datorită promovării care va fi asigurate prin intermediul agenției, cu atât mai mult cu cât zona Transilvaniei a fost declarată o zonă care merită vizitată, în acest an.

Vezi mai jos un reportaj video și fotografii de la acest eveniment:

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator