fbpx

Scrie un comentariu

Vizită inedită azi la Salina Turda, în a cărei parcare și-a făcut prezența o mașină deosebită, atât ca înfățișare, cât și ca ”istoric”. Modelul Graham Paige, de peste 80 de ani, străbate lumea în lung și în lat, ducându-i pe soții Zapp (herman și Candelaria) pe tot mapamondul, într-o călătorie prelungită care durează de peste 10 ani! Între timp, cei doi au 4 copii, unul născut în SUA, altul în Canada, altul în Argentina și ultimul în Australia!

”Azi am fost vizitați de familia de argentinieni care călătoresc in jurul lumii cu mașina... si ce mașina”, a scris Ananie Hirișcău pe contul său de Facebook.

Povestea ineditei familii care se află într-o vacanță prelungită a fost curpinsă în paginile unei cărți, ”Spark your Dream”, o carte inspirațională care îi îndeamnă pe toți cei care au un vis să și-l îndeplinească!

”Dacă nu trăiești visul tău acum, când ai de gând să faci de fapt acest lucru?”, este mesajul pe care soții Zapp îl transmit lumii întregi.

Mulți îi numesc nebuni, în momentul în care află detalii despre inedita lor vacanță prelungită. Însă, cei doi zâmbesc și se întreabă: ”Cine este cel nebun? Cel care merge în visul lui sau cel care nu are? Atunci când îmi risc viața pentru ceva ce vreau cel mai mult, este atunci că mă simt cel mai bine în viață. Mai degrabă aș muri încercând să trăiasc decât să mor fără să fi trăit... Toată lumea are un scop”.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate