fbpx
Icon Scrie un comentariu

Travel Mix

”Călător de poveste în Transilvania” este o emisiune de pe canalul tv Travel Mix, televiziunea națională de turism, care va difuza în perioada următoare un reportaj despre Turda turistică. Pe pagina de Facebook a emisiunii a fost publicat un rezumat/intro pentru această emisiune.

 

”"Călător de Poveste" a ajuns la Turda. Descoperă alături de noi, cele mai frumoase obiective turistice din Transilvania! Acolo unde poveștile se scriu între legendă, tradiție și istorie. În curând, numai la Travel Mix.”, se precizează la postarea de pe Facebook cu videoclipul de prezentare.

”Multumim realizatorilor si asteptam cu mare interes difuzarea integrala a emisiunii”, a spus Simona Baciu, directorul Salinei Turda, cel mai important obiectiv turistic al Turzii și al județului.

 

"Călător de Poveste" la Turda

"Călător de Poveste" a ajuns la Turda. Descoperă alături de noi, cele mai frumoase obiective turistice din Transilvania! Acolo unde poveștile se scriu între legendă, tradiție și istorie. :) În curând, numai la Travel Mix.#turism #calatorii #travelwithme #calatorestecumine #calatordepoveste #transilvania #turda #Romania #romanian #SalinaTurda #CramalaSalina #SalinaEquines #CheileTurzii

Posted by Calatoreste cu mine on 11 Martie 2016

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator