fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Situație inedită în zona garajelor de pe strada Panseluțelor din Turda, acolo unde viețuiește o cățea de rasă Brac German, care era spaima mâțelor din cartier, având multe feline pe conștiință, numărul celor care au sfârșit între colții patrupedului de vânătoare fiind greu de ținut la socoteală.

Din acest motiv, în momentul în care în zonă au fost abandonați doi puiuți de pisică, localnicii erau convinși că nu durează prea mult până când neajutoratele ființe vor sfârși între colții cățelei. Un pisicuț a fost salvat, de pe un garaj, de o vecină mai miloasă, însă destinul celui de-al doilea pisicuț a lăsat muți de uimire toți localnicii, care știau istoricul și isprăvile cățelei Brac German, spaima mâțelor din cartier.

Asta pentru că pisicuțul a ajuns să fie ”adoptat” de cățea! Protectoare, cățeaua are grijă de pisicuț toată ziua, incusiv față de alți câini care îi dau târcoale. Ca o mamă protectoare, nu-l scapă din ochi toată ziua, iar atunci când are tendința de a părăsi garajul, imediat îl ghidează înapoi la locul unde are asigurată protecția!

Vecinii sunt contrariați, de la mic la mare, neînțelegând ce s-a întâmplat cu cățeaua care era spaima mâțelor și care, de câteva zișe, a devenit mama adoptivă a unui... pisicuț!

;

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate