fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Salina Turda va fi integrată în galeria obiectivelor turistice mondiale, cartate de Google Street View/Google Maps în sistemul 3D, ”vizitarea” online fiind disponibilă în orice colț de pe glob, cu condiția accesului la internet.

”Am placerea de a va invita joi 11 iunie la evenimentul GOOGLE de la Salina Turda. Acest eveniment va debuta cu o conferinta in amfiteatrul minei Rudolf, cu incepere de la 11.15, in cadrul careia se va lansa pe Google Maps, cel mai spectaculos obiectiv turistic romanesc. Vor fi prezentate imagini panoramice Street View din Salina Turda.”, a transmis conducerea societății Turda Salina Durgău SA, care administrează obiectivul turistic turdean, considerat a fi unul dintre cele mai spectaculoase din țară și chiar din lume!

La eveniment, pe lângă directorul Salinei Turda, Maria Simona Baciu, va mai fi prezent Dan Bulucea - Country Manager Google Romania, dar și reprezentanți ai departamentului Google Street View Program.

Interesant este că, în acest moment, în galeria obiectivelor turistice cartate 3D de către Google, din România figurează un singur obiectiv, respectiv biserica fortificată din Cisnădie.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate