fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Site-ul de specialitate GhidVideoTuristic.ro a lansat azi videoclipul de promovare pentru Cabana Cheile Turzii, care dispune de 40 de locuri de cazare, in cele 14 camere duble si 6 căbănuțe tip camping, un restaurant și o terasă, chiar la intrarea în zona Cheilor Turzii, monument al naturii, care se încadrează printre cele mai frumoase și impresionante sectoare de chei din România.

”In Cheile Turzii exista app. 1.000 de specii floristice, specii vegetale printre care si plante rare calcofile, unele endemice, cum sunt: usturoiul salbatic (denumit popular Ceapa Ciorii din Cheie), Jugastul, Scorusul, Piciorul Cocosului, Garofita alba, odoleanul, omagul, stanjenelul violaceu, vulturica, etc.

Sunt prezente 67 de specii de pasari, specii de pesti, batracieni, vulpea, nevastuica, jderul de piatra, mistreti, iepuri, nevastuica, caprioare etc.

Rezervatia naturala Cheile Turzii prezinta o larga varietate a formelor de relief carstic, intre cele mai cunoscute pesteri, atat in bibliografia de specialitate, cat si in randul turistilor se numara: Cetateaua Mare, Cetateaua Mica, Pestera Feciorilor, Pestera Hornarilor, Pestera Morarilor, Pestera Calastur, Pestera lui Anton.

Pe langa aceste numeroase grote de eroziune de la marginea vaii paraului Hasdate, peisajul se completeaza cu grohotisuri, colturi stancoase, treceri de la poteci line la pereti abrupti, de la stanca si grohotis la vegetatie abundenta.”, este prezentarea făcută Cheilor Turzii de site-ul menționat.

Imagine si montaj: Cosmin Giurgiu

Coloana sonora: Audio Network

©2015 Ghid Video Turistic

Cabana Cheile Turzii from Ghid Video Turistic on Vimeo.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate