fbpx

Icon Scrie un comentariu

Urcan Diana 01

Diana Urcan, sportiva turdeană care a câștigat peste 100 de medalii în competițiile de karate, din țară și din străinătate, a avut o apariție în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, acesta fiind impresionat de performanțele și bunul simț al tinerei sportive, raportat la condițiile în care locuiește.

Diana Urcan locuiește într-un apartament cu 4 camere, în care sunt 13 suflete. Visul ei este să aibă o locuință a ei, pentru că vârsta o determină să aibă propriile nevoi.

Cătălin Măruță a fost profund impresionat și i-a rugat pe toți aceia care pot să o ajute pe turdeancă, care face adevărate sacrificii pentru a-și continua activitatea sportivă și pentru a participa la competiții, să o facă fără nici un regret!

Povestea Dianei a fost difuzată și de postul Sport.ro, în cadrul unui videoreportaj din cadrul campaniei Eroi.Ro. 

"La scoala un coleg vorbea despre ce sport practica si l-am intrebat ce sport face. Si mi-a spus ca karate. Mereu ma uitam la filme cu arte martiale si imi placeau. Si am spus sa ma duc si eu sa vad cum e si la inceput ii vedeam pe toti cum fac, adica erau buni. Si am spus ca vreau sa ajung si eu asa. Si am avut ambtitia aceasta asta si am zis ca vreau sa ajung cel mai sus", a povestit atunci Diana.

Toți cei care o pot ajuta pe campioana din Turda, prin donații, sunt rugați să o facă în contul (lei):

RO94BRDE130SV08947341300, deschis la BRD Turda - Agenția Oprișani, pe numele Urcan Diana-Alexandra.

Fă-i o surpriză campioanei, de Paște!

Vezi video de la Pro TV, dând click AICI.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator