fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Tinerii de la Rotaract Turda au realizat un videoclip de promovare al Turzii. ”Ne iubim orașul și împrejurimile sale și vrem să ajungă și alții să le iubească și să le aprecieze”, a fost motivația realizării videoclipului de 7 minute și 50 de secunde.

Imaginile cuprind obiective precum Muzeul Turda, Salina Turda, Biserica Romano-Catolică, Biserica Reformată-Calvină, Statuia lui Avram Iancu, Cheile Turzii, Teatrul Aureliu Manea Turda, Castrul Roman și Mormântul lui Mihai Viteazul, videoclipul având și un obiectiv secundar, respectiv acela de prezentare a Rotaract Turda.

”Avem plăcerea de a vă prezenta rezultatul unuia dintre cele mai dragi proiecte ale noastre. Ideea lui a pornit de la cuvinte simple și sincere: ne iubim orasul și împrejurimile sale și vrem să ajungă și alții să le iubească și sa le aprecieze. Am crescut în orasul de pe malurile Arieşului și ne-am dezvoltat odată cu Salina Turda, la poalele Munților Apuseni, în preajma Cheilor Turzii. Am învățat istorie știind că Potaissa a fost unul dintre importantele orașe de la granița Imperiului Roman, unde a fost cantonată legiunea a V-a Macedonica.

Călăuziți de îndemnul memorandistului turdean Dr. Ioan Raţiu: "Existenta unui popor nu se discută, ci se afirmă", am decis să lăsăm faptele să vorbească pentru promovarea imaginii orașului nostru. Enjoy”, se precizează pe pagina de facebook Rotaract Turda.

Rotaract Turda a fost înființat în septembrie 2013, sub patronajul Rotary Club Turda.

 

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate