fbpx

Scrie un comentariu

Vineri după-amiază, omul de afaceri Nelu Buțurcă a organizat inaugurarea Restaurantului Biți, la care au participat senatorul Alexandru Cordoș, deputatul de Câmpia Turzii - Ioan Moldovan, liderul PSD Turda și totodată directorul CAA - Cristian Matei, viceprimarul din Câmpia Turzii - Avram Gal, reprezentanți ai administrațiilor locale din Turda, Câmpia Turzii, Luna, Viișoara sau Tritenii de Jos, consilieri locali, reprezentanți ai partidelor politice, oameni de afaceri, reprezentanți ai unor instituții, reprezentanți ai mass media locale sau, pur și simplu, cunoscuți, prieteni și apropiați ai celui care a dat o nouă întrebuințare fostei clădiri a fabricii de globuri turdene.

Programul inaugurării a inclus o slujbă religioasă, susținută de un sobor de preoți, program artistic cu Marina, Aurel Șuteu și formația de dansuri populare, iar spre seară cei circa 200 de invitați au asistat la un foc de artificii, special pregătit pentru acest eveniment.

Bucatele pregătite la restaurantul Biți au fost gustate cu plăcere de invitați, majoritatea apreciind gustul și calitatea preparatelor. Odată cu inaugurarea noii locații alimentare s-au creat și circa 20 de locuri de muncă.

Restaurantul Biți dispune de o sală pentru evenimente elegantă cu o capacitate de 400 de persoane, o sală elegantă pentru evenimente mai restrânse cu o capacitate de 60 de persoane (sală care poate fi folosită și pentru traininguri sau conferințe), o cramă dotată în stil rustic cu lemn și piatră cu 3 încăperi de 250 de persoane, 80 de persoane și, respectiv de 30 de persoane, iar odată cu venirea sezonului cald, locația va beneficia și de două terase, fiecare având capacitatea de aproximativ 100 de persoane. Pe de altă parte, locația beneficiază și de 10 camere de cazare, numărul acestora extinzându-se în perioada următoare, dar și de o parcare păzită.

”Crama oferă clienților săi posibilitatea de a se delecta cu preparate gătite la grill, ceaun sau rotisor. Personalul amabil va întîmpina clienții și le vor crea un mediu plăcut,, piesa de rezistență fiind cuptorul de pizza rotativ pe lemne, unic în zonă. Pizzerul va putea crea un adevărat spectacol din prepararea pizzei, toate acestea fiind accesibile clienților deoarece sunt poziționate la vedere. Tocmai din acest motiv, clienții pot fi siguri pe ce vor savura, ei vor vedea întrefgul proces de preparare al pizzei.

Acest local servește preparate care duc cu gândul la gustruile copilăriei, prin faptul că se coace pâine în cuptor, se fac palanețe gustoase și alte preparate tradiționale expuse în meniu”, se precizează în pliantul de promovare al localului. În plus, localul oferă și meniul zilei, la un preț avantajos.

Pe de altă parte, grupurile de turiști cazați în camerele existente vor putea beneficia de transport gratuit în zonele turistice din apropiere (Salina Turda, Castrul Roman, Muzeul de Istorie, Grădina Zoologică - după darea în funcțiune, Mormântul lui Mihai Viteazu, Cheile Turzii, Cheile Turului, Peștera Huda lui Papară.

BIȚI - Cramă. Pizzerie. terasă. Sală de evenimente. cazare.

Turda, str. 22 decembrie 1989 nr. 19C (intersecție cu strada Fabricii)

Telefon: 0748-890.411

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate