fbpx

Scrie un comentariu

Conform ultimei raportări a Serviciului de monitorizare a paginilor de Facebook din România, Turda are nu mai puțin de 19.800 de conturi create în cea mai mare rețea de socializare din lume. Câmpia Turzii a ajuns la 8.840 de conturi, în timp ce din zonă, comuna cu cele mai multe conturi este Viișoara, care are 740 de conturi înregistrate.

Comparativ cu luna octombrie 2014, numărul conturilor de Facebook a crescut la Turda cu 1.800 de conturi, în timp ce la Câmpia Turzii, în aceeași perioadă, numărul conturilor a crescut cu aproape 600.

Însă, acest număr reprezintă numărul total de conturi care figurează înregistrate în Turda sau Câmpia Turzii, fără să se țină cont că unele dintre ele nu mai sunt active.

La Turda, de exemplu, din cele 19.800 de conturi existente, doar 12.000 sunt considerate a fi ”active”, iar 6.500 sunt utilizate constant. La Câmpia Turzii, din cele 8.840 de conturi de Facebook înregistrate, 4.400 sunt considerate a fi ”active”, în timp ce numărul celor care utilizează constant Facebook se ridică la 2.400.

Ziarul online TurdaNews este lider local în ceea ce privește impactul pe rețeaua de socializare, în cele două municipii. Asta datorită contului care a atins numărul maxim de 5.000 de ”prieteni”, dar și a paginii de Facebook care a adunat 8.465 de fani până la această oră și a grupului TurdaNews, care atinge și el 9.921 de membri.

Știai că îți poți face publicitate pe Facebook, doar pentru utilizatorii din Turda sau Câmpia Turzii?

În aceste condiții, TurdaNews este primul organ de media local care oferă acces clienților săi publicitari la potențialul deținătorilor de conturi Facebook din zonă (indiferent că e vorba de PC, smartphone sau tabletă!), la tarife acceptabile. De exemplu, costurile pentru publicarea și promovarea pe Facebook a unui articol promoțional este de:

- 200 lei articolul promoțional (care conține descrierea firmei, o anumită oferă, publicitate la anumite produse, detalii despre magazin/local, vânzări apartamente etc), publicat pe TurdaNews, cu un potențial de peste 60.000 de cititori unici/lună (articolul va rămâne în baza de date).

- 0 lei promovarea articolului respectiv pe contul FB al TurdaNews, pe grupul TurdaNews și pe pagina TurdaNews!

- promovare targetată pe localitate, pentru o zi, la următoarele costuri (ușor variabile, cu +/-):

Turda: circa 4000 conturi la tariful de 150 lei, circa 6.300 de conturi la tariful de 220 lei. 

Câmpia Turzii: circa 3000-3500 de conturi la 120 lei.

Pot exista și variante în care cele două localități să fie combinate, în acest caz tarifele aproximative fiind:

- circa 6000-7000 de conturi la 200 lei.

Avantaje: Un astfel de mix de publicitate (promovare pe TurdaNews, dublată cu promovare pe Facebook) vă poate asigura o expunere maximă și o transmitere a mesajului publicitar extrem de eficientă! Practic, persoanele care au conturi pe Facebook și se loghează în cont, vor primi un mesaj publicitar cu articolul promoțional. Atenție: pot exista și alte variante stabilite de comun acord! Oferim dovada exactă a numărului de conturi ”atinse”.

TurdaNews este organul de media local cu cea mai mare audiență, iar Facebook este rețeaua de socializare cel mai des utilizată în zonă.

A SOSIT TIMPUL SĂ LUCREZI CU PROFESIONIȘTI! Închipuie-ți că oferta/mesajul tău poate ajunge la mii de clienți/receptori, în doar o zi! Până acum, NIMENI nu ți-a mai oferit această oportunitate! NU RATA OCAZIA! De asemenea, pentru toți clienții care achiziționează un modul publicitar pe ziarul online TurdaNews, de minim 400 lei/lună, beneficiază de un articol promoțional GRATUIT, distribuit și pe Facebook (contul nostru, pagina noastră, grupul nostru).

Pentru comenzi, sunați la telefon: 0744-694876.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate