fbpx

Icon Scrie un comentariu

Caba Daniel Masina

Turdeanul Caba Daniel, care a câștigat una dintre mașinile Volvo de la loteria clienților Polus, de Crăciun, și-a ridicat mașina! Polus Center Cluj a răsplătit fidelitatea clienților săi în cadrul loteriei ”Crăciun în stil suedez” cu un Volvo XC60 și un Volvo V40.

”Atunci când am fost anunțat că sunt unul dintre câștigătorii loteriei, am simțit o mare bucurie. În fiecare an am participat la toate loteriile, dar nu am câștigat niciodată.” - a declarat Caba Daniel, câștigătorul autoturismului Volvo V40 - în vârstă de 41 de ani, de profesie agent de vânzări.

Pe lângă cele două mari premii, în cadrul loteriei au fost câștigate și alte sute de premii instant prin intermediul secțiunii speciale a taloanelor de participare, oferite de partenerii centrului comercial: Yellow Store, Alessa, Stone Creek, eta2u, Gatta, Happy Park, IQ Shop, Pada Murre, Savannah Drinks, Sephora, Poveşti cu condimente, Hervis, Marty Restaurant, Sensiblu, Pietra, Optiplaza, Deichmann, Wasabi Sushi, Plafar, Game World și Nobila Casa.

Caba Daniel Masina2

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator