fbpx

Icon Scrie un comentariu

Restaurant Biti

Restaurantul BIȚI, situat în Turda pe strada 22 Decembrie 1989 nr. 19C (intersecție cu strada Fabricii), este pe punctul de a fi inaugurat. Locația generoasă oferă viitorilor clienți două crame, pizzerie, două săli de evenimente, două terase, dar și locuri de cazare (camere) peste noapte.

Toate sunt la cele mai înalte standarde, ambientul și dotările fiind unice în zona Turda – Câmpia Turzii! Locația merită vizitată, pentru că se anunță de pe acum un loc deosebit.

Indiferent că e vorba de persoane care vor dori să profite de oferta meniului zilei sau de o discuție la un pahar de vin în crama existentă, de organizarea unui eveniment restrâns sau a unei nunți, a unui botez, a mesei de la înmormântare sau a zilei onomastice, viitorul restaurant Biți este locația perfectă, generozitatea spațiilor, bucătăria bună și ambianța unică a spațiului fiind ”cartea de vizită” pentru viitorii clienți.

Citește și: S-a stabilit data deschiderii Restaurantului Biți! (vezi FOTO)

Pentru cei care vor să-și programeze diferite evenimente sau pentru relații suplimentare, informații se pot obține la numărul de telefon: 0748-890411.

TurdaNews vă oferă, în premieră, fotografii din interiorul noului restaurant Biți:

 

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator