fbpx

Icon Scrie un comentariu

Luna Solai

Luna Solai, uleiul presat la rece produs la Luna, a devenit furnizor oficial al casei regale a României, de la finele acestui an, ceremonia de oficializare având loc la Castelul Peleș, din Sinaia, în prezența Alteței Sale Regale Principesa Margareta.

Titlul a fost înmânat personal antreprenoarei Felicia Tulai, cea care din 2011 a început o muncă asiduă de promovare a brandului Luna Solai în țară și peste hotare.

„Este un vis devenit realitate, o recunoaștere a muncii de mai bine de 15 ani a familiei Tulai, un titlu care ne obligă”, a spus anteprenoarea. Aceasta a participat la ceremonia regală împreună cu părinții săi.

Celebrul de acum ulei produs la Luna, a fost evaluat de Institutul de Calitate şi Gust de la Bruxelles (iTQi ) şi a primit premiul Superior Taste Award, o recunoaştere internaţională unică.

Uleiul presat la rece produs de către familia Tulai din Luna a reuşit performanţa la care multe mari branduri nici nu visează. Un juriu internațional format din experţi culinari și somelieri, inclusiv bucătari ai celebrelor restaurante Michelin, au decis că produsul românesc Luna Solai obținut din floarea-soarelui merită să primească o stea de aur pentru gustul său natural și proaspăt.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator