fbpx

Icon Scrie un comentariu

Salon

”Descoperă un salon care poate deveni, de mâine, preferatul tău!”, acesta e motto-ul sub care s-a lansat, cu mare fast, cel mai nou salon de înfrumusețare din zonă și, cu siguranță, cel mai modern din această categorie!

Amplasat într-un spațiu extrem de generos, care oferă clienților o zonă de recepție, unde pot primi informații despre serviciile de care pot beneficia, dar și de mai multe încăperi, pentru diverse servicii oferite în special sexului frumos, Lady's Club va intra cu siguranță în programul doamnelor și domnișoarelor din urbe (și nu numai!), dornice de a beneficia de servicii profesionale de calitate, la standarde înalte și cu aparatură ultramodernă.

Serviciile oferite sunt: cosmetică, epilare definitivă cu IPL, coafor/frizerie, manichiură-pedichiură, unghii tehnice, e-fit (electro fitness), remodelare corporală și thai-masaj. Important de menționat este faptul că salonul beneficiază de cel mai bun aparat al lumii pentru slăbire, remodelare corporală şi întinderea ţesutului, triplu premiat, cu ajutorul căruia se poate lucra orice fel de zonă din vârful degetelor până în vârful capului, fie că vorbim de pielea de la faţă, fie că vorbim de ochi, buze, bărbie, piept, abdomen, fese, picioare.

Cei prezenți sâmbătă 6 decembrie, începând cu ora 14.00, au beneficiat de posibilitatea de a testa serviciile salonului, de a studia îndeaproape produsele și aparatura folosite, dar și de a primi informații suplimentare privind procedurile utilizate, în cazuri concrete.

Modernul salon este o investiție a soților Costel și Cosmina Călugăr, care au reușit cu această ocazie să ridice standardul de calitate al municipiului, în ceea ce privește serviciile de înfrumusețare.

Noul salon este situat în Piața Republicii nr. 39 (intrarea de lângă sediul PDL), prin gang, apoi în stânga la primul etaj. Salonul va fi deschis publicului de luni, 8 decembrie 2014, între orele 9.00-19.00, însă se recomandă serviciul de programare, pentru a evita eventualele supraaglomerări, numărul de contact fiind: 0785-400400.

În luna decembrie, salonul beneficiază de unele oferte promoționale, așa că e bine să vă interesați și să profitați de ocazie!

Mai jos vă oferim o înregistrare video realizată la inaugurarea salonului, din care puteți primi și unele informații suplimentare despre serviciile ce pot fi regăsite în cadrul acestui modern și super-dotat salon:

 

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator