fbpx

Icon Scrie un comentariu

Dragon 01

Scene spectaculoase au fost filmate azi în salina Turda, acolo unde temerarul acrobat Flaviu Cernescu a mers pe o coardă deasupra hăului de zeci de metri, în cadrul unui proiect prin care vrea să promoveze locurile spectaculoase din Banat și Transilvania, care se va concretiza în documentarul ”Transylvania Dragon”.

”A fost de dificultate medie pentru mine spre usoara, dar nefiind in sezon e mai greu pentru ca nu am mai exersat, dar acum e ok pentru ca am trecut de vreo 6 ori”, a declarat acrobatul, care de meserie este programator IT, pentru Știrile Pro TV.

În documentarul "Transylvania Dragon" străinii vor putea admira cascada Bigar, cetatea din Alba Iulia, Mocănița din Apuseni, Castelul Corvinilor, Transfăgărășanul și multe alte locuri frumoase.

Reprezentația temerarului acrobat a fost urmărită cu sufletul la gură de numeroșii turiști aflați în acel moment în Salina Turda.

Filmul, care va avea o durată de circa 50 de minute și a fost realizat pe bază de voluntariat, va fi terminat undeva în luna mai 2015, iar premierea va avea loc simultan în mai multe cinematografe din țară, intrarea fiind gratuită. producția va fi disponibilă și pe canalul YouTube.

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator