fbpx

Scrie un comentariu

Vineri după amiază a avut loc inaugurarea locului de joacă pentru copii, Fun Kids, care și-a mutat locația într-un loc mai spațios și mai bine amenajat. La inaugurare au participat copiii, însoțiți de părinți, primii bucurându-se de prezența Magicianului, dar și a diferitelor personaje de poveste.

Nicoleta Meșter, cea care a pus bazele acestui loc de joacă pentru copii, a ținut să mulțumească celor care au ajutat-o și au sprijinit-o să deschidă acest spațiu pentru copii în noua locație.

În noua locație, sâmbăta și duminica se vor organiza sărbători de aniversare a copiilor (închirierea spațiului), iar în cursul săptămânii cei interesați pot profita de locația locului de joacă pentru copii, pentru a-și lăsa odraslele să se distreze. De asemenea, tot din acest loc se vor putea închiria costume și măști pentru copii și adulți, iar copiii pot participa în cursul săptămânii la diverse cursuri, cum ar fi desen, dans, cunoaștere de sine etc. Tot pentru copii vor fi organizate și seri tematice.

Un prim eveniment va fi vinerea viitoare, când se va organiza un bal mascat de Halloween.

Locul de joacă pentru copii este situat în zona centrală, cu intrare pe gangul situat peste drum de BCR sau de pe strada Libertății, fiind amenajat în clădirea unei foste centrale termice, situată în spațiul dintre blocuri.

Alte detalii se pot obține telefonic, la numărul 0744-519616 sau vizionând înregistrarea video de mai jos:

 

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator