m install
petlinii
nello construct

Potaissa Spa, un nou obiectiv pentru turiştii care vizitează Municipiul Turda (vezi video!)

floris

La sfârşitul acestei săptămâni, respectiv vineri, 27.06.2014 – ora 13.00, SC Turda Salina Durgău SA va inaugura Complexul Balnear Potaissa Spa, una dintre cele mai importante investiţii realizate la nivel local. 

Beneficiind de dotări de ultimă generaţie, personal special pregătit, toate într-un decor modern, Potaissa Spa îşi propune să ofere o oază de linişte şi de relaxare pentru toţi cei care aleg să îi treacă pragul.

„Suntem un oraş în plină dezvoltare şi de aceea investim în toate aspectele vieţii cotidiene a turdenilor. Dincolo de proiectele de infractructură sau de programele pe care le avem în derulare, acest obiectiv, Potaissa Spa, întregeşte şi dezvoltă oferta turistică pe care Municipiul Turda o oferă. Centrul Balnear este un proiect pentru turdeni, dar în aceeaşi măsură este un proiect pentru cei care vizitează Turda”, spune Tudor Ştefănie, primarul Municipiului Turda.

SC Turda Salina Durgău SA a investit în acest proiect peste 9,9 milioane de lei. În acest moment, toate lucrările au fost recepţionate, iar toate avizele de funcţionare au fost obţinute.

„Inaugurarea noului obiectiv va aduce un plus de diversitate şi va creşte oferta turistică pentru toţi cei care aleg să viziteze Turda şi împrejurimile sale. Alături de Salina Turda şi de Ştrandul Durgău, Potaissa Spa se recomandă ca o locaţie care atrage turiştii, îi răsfaţă şi îi îndeamnă să revină de fiecare dată când au ocazia”, a declarat Vasile Tot, Directorul General al SC Turda Salina Durgău SA.

Vezi video-ul realizat de TurdaNews, care a lăsat turdenii cu gura căscată şi a atras mii de vizionări:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: