fbpx

1380 x 300 TURDA NEWS

650x250 TURDA NEWS

PRO650x200 turda news mobil

PRO1380x300 turda news

 
 

890x300 01

Scrie un comentariu

124577512 3607208802633070 2531265432895343150 o

Centrul SPA de la hotelul Potaissa din Turda este aproape finalizat, deschiderea acestuia depinde doar de administrația locală, care mai are de eliberat anumite avize.

Declarația a fost făcută astăzi de directorul general al SC.Salina Turda Durgău SA, Vasile Tot, în cadrul unei conferințe de presă.

Dotările centrului SPA, dar și ale bazei de tratament, au fost prezentate presei locale, începând cu spațiul destinat trierii clienților, recepția, zona de supraveghere video, cabinele de duș, bazinul de înot, spațiul destinat saunei umede dar și uscate, jacuzzi, sala de fitness etc.

Baza de tratament nu este încă finalizată, într-o primă fază se va da în folosință centrul SPA, apoi în funcție de achiziția dotărilor, va deveni și aceasta funcțională.

Pentru sala de fitness aparatele au fost achiziționate direct de la producător, suma investită în aparatura de ultimă generație este de aproximativ 30.000 euro.

La parterul clădirii se va face o triere a clienților în funcție de pachetul de servicii pentru care optează, vor beneficia de halate de baie, prosoape, ceas acces, papuci de unică folosință, tarifele fiind diferențiate, pentru copii există reduceri, la fel și pentru pensionari sau abonamente de mai lungă durată.

Orarul centrului este de L-D între 9-21. Tarifele de exemplu, pentru centrul SPA și bazinul de apă sărată, pe durata a trei ore, este de 25 lei peste săptămână, iar sâmbăta și duminica 30 lei.

Intrarea la SPA pe o zi, plus sala de fitness, va costa 50 lei, prețul abonamentelor /lună variază între 470 și 490 lei.

Directorul Salinei Turda, Vasile Tot, a declarat că centrul Spa s-ar putea deschide şi mâine! „Partea de SPA și fitness se poate deschide și mâine! Ce ne mai lipsește este intrarea, avem trei oferte pe care le-am analizat care trebuie să treacă de o comisie. De ce? Intrarea în centrul SPA ține de exteriorul clădirii și avem nevoie de avize de la primărie. Urmează să se facă o selecție și să vedem ce se alege. Funcțional în acest moment este totul, apa are temperatura care trebuie etc. Personalul este deja selectat, avem oameni calificați, cu specializare balneo și care au atestat de liberă practică” explică Tot.

Pentru amenajarea complexului balnear Potaissa Turda s-a luat un credit bancar în valoare de 9.9 milioane lei, credit angajat de către SC Turda Salina Durgău cu garanția Consiliului Local.

Obiectivul va fi destinat în primul rând turiştilor ce vor vizita Salina Turda şi care pot beneficia de un pachet complet cu cazare, transport, masă şi îngrijire medicală.

O galerie foto puteţi vedea AICI.

Vezi imagini video din interior, realizate azi:

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate