m install
petlinii
nello construct

Salina Turda subiect de discuție și la CNN

floris

Jurnaliştii de la CNN au publicat un material despre „10 cele mai cool locuri de sub pământ din lume“ citând revista Travel+Leisure. În acel clasament, Salina Turda este amintită a doua, după un râu subteran lung de 5 mile din Filipine.

Despre Salina Turda, cei de la CNN scriu, citând salinaturda.eu, că exploatarea ei a început din secolul al XII-lea, iar sarea era scoasă cu mâna, dar şi că, acum, Salina de la Turda, din Transilvania, este atât un muzeu al mineritului, cât şi un parc de distracţii cu panouri de baschet, cu piste de minigolf, cu o roată mare şi un lac subteran pe care te poţi plimba cu bărcuţele.

Jurnaliştii CNN, ca şi cei de la Business insider, recomandă salina pentru cei care suferă de alergii, astm şi alte probleme respiratorii, titrează adevarul.ro

Reamintim că obiectivul turistic de la Turda a fost inclus într-un top 25 al destinaţiilor de călătorie incredibile din lume potrivit site-ului american Business Insider.

Astfel, Salina Turda este listată în acest clasament al "destinaţiilor de călătorie incredibile despre care nici nu aţi ştiut că există" de către site-ul american Business Insider, în contrast cu atracţii turistice tradiţionale, cum sunt cetatea Vaticanului din Roma, turnul Eiffel din Paris sau catedrala Westminster din Londra.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: