m install
petlinii
nello construct

Salina Turda, apariţii elogioase pe site-uri din SUA şi Italia!

floris

Apariţia unui articol pozitiv la adresa minunii din subsolul Salinei Turda, în publicaţia britanică The Telegraph, nu a fost singular în ultimele zile!

Articole elogioase au fost publicate şi pe alte site-uri. De exemplu, publicaţia Designboom.com, înfiinţată în 1999, având ca tematică arhitectura şi designul, a publicat un articol spectaculos cu privire la Salina Turda, îmbogăţit cu mai multe fotografii din obiectivul turistic turdean şi cu o scurtă descriere a ceea ce ar putea vedea un eventual turist.

Un alt articol elogios este în publicaţia italiană Il Post, care descrie frumuseţile din Salina Turda, la care se adaugă şi câteva fotografii spectaculoase cu frumuseţile din adâncuri. "De câțiva ani, mina a fost transformată într-un muzeu subteran, probabil, cel mai mare muzeu construit vreodată în interiorul unei mine, cu un centru de sport, un amfiteatru, un loc de joacă cu bowling și chiar o roată și un mic lac cu bărci de închiriat. Muzeul se întinde la peste 120 de metri adâncime și este împărțit în trei niveluri, la care vizitatorii pot ajunge cu liftul", descrie site-ul italian.

"Un punct de atracţie uimitoare", aşa descrie publicaţia americană The Huffington Post obiectivul turistic turdean, care face o scurtă descriere a salinei, la care sunt adăugate câteva poze. "Deci, data viitoare când vă aflați în drumul spre Transilvania, treceţi pe la Turda pentru a vedea acest loc bizar, dar super-magic", este concluzia publicaţiei din SUA, care are ediţii în Canada, Germania, Japonia, Franţa, Italia şi Marea Britanie.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda