fbpx

Icon Scrie un comentariu

Mandinga

Salina din Turda ar putea intra în lumea show-bizz-ului autohton drept un loc magic. Asta pentru că, pentru al doilea an consecutiv (care coincide şi cu existenţa noii imagini a Salinei), trupa care va reprezenta România la Eurovision este una care... a trecut prin adâncurile salinei, pentru a realiza un material media!

Anul trecut, trupa Hotel FM a filmat un videoclip în Salina Turda, înainte de a fi desemnată reprezentata României la Eurovision. Ulterior, au câştigat concursul naţional şi au inclus în clipul lor oficial inclusiv secvenţe din... Salină! La care au participat inclusiv tineri turdeni.

La finele anului trecut, trupa Mandinga a realizat un material media în Salina Turda, iar acum a câştigat concursul naţional Eurovision. Cei de la Mandinga au punctat prezenţa la salina turdeană în mod deosebit, spunând că le marchează schimbarea într-un nou look!

"Pe langa un single nou si un show nou, Mandinga are si un nou look. Cu ocazia asta am petrecut doua zile la Salina Turda pentru o sedinta foto care sa marcheze schimbarea. Urmareste filmuletul!

Multumirile noastre merg catre toti cei care au facut aceasta schimbare un succes: Primaria Turda, Salina Turda, Hotel Centrum, domnul Horea Marc, Edward Aninaru (foto), Iulia Dima (vestimentatia lui Helen), Florin Dobre (vestimentatia baietilor), Cami Negrea (hair-style), Andra Manea (make-up), Badsi Nissan, VIP Traveling si TNT Brothers", se precizează pe site-ul oicial al trupei.

Vezi imagini de la şedinţa foto a trupei, în Salină (interesant este că pe materialul video sunt chiar acordurile care vor reprezenta România la Eurovision!):

Iată şi videoclipul oficial al piesei care a câştigat selecţia naţională pentru Eurovisionul din acest an:

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator