fbpx

Icon Scrie un comentariu

Terapia BowenPoate fi considerată un adevărat miracol, prin simplitatea ei şi prin faptul că pacientul este tratat aproape fără nici un efort şi fără a-şi schimba modul de viaţă, doar prin activarea "doctorului intern", care apoi îşi face treaba şi reglează organismul uman, aducându-i starea de sănătate iniţială!

"TEHNICA BOWEN prezinta unul dintre cele mai profunde concepte terapeutice existente in lume, in prezent. Se bazeaza pe teoria conform careia, odata ce s-a realizat relaxarea totala a corpului, se activeaza abilitatea proprie organismului de a redresa orice problema a corpului si a mintii, prin readucerea acestora la echilibru si armonie.

Tehnica Bowen este o formula unica de re-echilibrare neuro-musculara. Lucreaza atat prin sistemul nervos, la nivel structural si muscular, cat si prin sistemul circulator si limfatic. Este recunoscuta pentru eficienta sa in tratarea afectiunilor interne si reducerea duratei convalescentei",
se precizează pe site-ul oficial (bowtech.ro).

Peste 90% dintre pacienţi au resimţit efectele acesteia, în urma unui tratament, fiind consemnate vindecări ale unor boli destul de grele! Un mare avantaj este că Bowtech (terapia Bowen) se adresează tuturor persoanelor, fără nici o restricţie, şi nu are efecte secundare sau contraindicaţii.

În zona Turda - Câmpia Turzii există doar două persoane acreditate pentru efectuarea acestei terapii, deţinătoare a diplomei de terapeut Bowen emisă de Academia de Terapie Bowen din Australia, fiind şi membre ale Asociaţiei Bowtech România. Este vorba de kinetoterapeutul Ofelia Elena Câmpian (cabinet în Turda, strada Republicii nr. 21) şi de Simona Baciu.

Pentru programări sau informaţii suplimentare, puteţi suna la telefon: 0744-157654. Detalii despre această tehnică se pot obţine de pe site-ul oficial: www.bowtech.ro

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator