fbpx

Icon Scrie un comentariu

Turdanews FbDacă acum două luni, Turda număra 8960 de utilizatori Facebook, noua statistică realizate de către cei de la Serviciul de Analiză Facebrands.ro arată că în luna noiembrie, rata turdenilor care deţin un cont de Facebook ajunge la 9640 de indivizi.

În Câmpia Turzii, creşterea a fost una mai puţin sesizabilă, cu dor 80 de utilizatori în plus faţă de luna septembrie a acestui an. Ne menţinem aşadar pe poziţia a doua în clasamentul realizat la nivel de judeţ, care îl are ca lider incontestabil pe Cluj-Napoca, cu un număr de 167.980 de utilizatori, care se află totodată şi pe poziţia secundă în topul oraşelor din România.

Statistica naţională ne arată, surprinzător, un echilibru aproape perfect în ceea ce priveşte procentul utilizatorilor de sex feminin şi masculin, cu o uşoară înclinare a balanţei spre femei, care utilizează reţeaua de socializare Facebook, în procent de 50.05%. Cei mai prezenţi în acest mediu virtual sunt evident tinerii, 32.6% dintre utilizatori sunt cu vârste cuprinse între 18 şi 24 de ani şi 30.9% cu vârste între 25 şi 34 de ani, iar procentul tinde să scadă odată cu creşterea vârstei.

Cei de la Facebrands.ro au realizat şi o statistică a celor mai apreciate pagini de ştiri locale, TurdaNews clasându-se pe poziţia cu numărul 44 dintr-un top de 181 de pagini similare, cu peste 1.400 de fani, locul întâi fiind adjudecat tot de o publicaţie online din Cluj, respectiv Servus Cluj.

Conceput în primă fază doar la nivelul Colegiului Harvard din SUA, pentru a fi accesat strict de către studenţii acestuia, Facebook a devenit ulterior un fenomen global, ce astăzi s-a transformat pentru multe persoane o necesitate, un aspect nelipsit din rutina fiecărei zi şi ce a condus la o explozie a numărului de utilizatorii care astăzi sunt într-o permanentă creştere.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator