fbpx

Icon Scrie un comentariu

Shoping OnlineEvoluţia rapidă din toate domeniile ne împinge deseori la o viaţă contracronometru, pe care fie că ne place, fie că nu, trebuie să o „manageriem” cât mai bine cu putinţă. Cu un timp tot mai limitat şi constrâns de contextul vieţii actuale, majoritatea ne împărţim cu greu între o muncă solicitantă, şcoală, treburi casnice sau probleme personale, ce ne lasă puţin timp liber şi pentru noi, pentru plăcerile sau pasiunile noastre.

În ajutorul nostru, vine „binecuvântatul” shopping on-line, şi posibilitatea pe care unele site-uri ne-o oferă, de e economisi din timp, făcând cumpărăturile de acasă, stând la birou sau chiar din pat. Cu toate că rare sunt cazurile când un utilizator de Internet nu cunoaşte benefiicile de a face cumpărături on-line, încrederea pe care le-o acordăm acestor beneficii este una relativ precară, având în vedere că, după cum ne arată studiul realizat de cei de la Geminus Group, realizat asupra utilizatorilor de Internet din România, doar 54% dintre utilizatori recunosc că au renunţat la umblatul prin magazine în schimbul mult mai practicelor magazine virtuale. Se preconizează însă, că acest scepticism se v-a evopora treptat, cel mai probabil odată cu conştientizarea populaţiei de avantajele acestei proceduri, de timpul puţin pe care trebuie să îl alocăm cumpărăturilor dar şi comoditatea care ni se oferă.

La nivel local însă, în zona Turzii şi a Câmpiei Turzii, comertul on-line este inexistent, abia dacă se întrezăresc unul sau două magazine care pun la dispoziţia clienţilor această variantă. Motivul se poate axa atât pe proporţiile mici ale afacerilor întreprinse de comercianţii locali cât şi pe nefamiliarizarea cetăţenilor cu metodele moderne de a face cumpărături, sau chiar reţinerea acestora în a se încrede în „lumea virtuală”. Există totuşi şi la noi un magazin care şi-a creat propriul site prin intermediul căruia îşi comercializează produsele şi anume www.kpaclean.ro, specializat în produse profesionale pentru curăţenie.

Părerile vor fi cu siguranţă împărţite mult timp de acum înainte cu privire la această tendinţă, a cumpărăturilor on-line, iar în timp ce unii se vor declara încântaţi de acest procedeu, alţii vor refuza cu înverşunare să renunţe la plăcerea de a cutreiera prin magazine.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator