fbpx

Icon Scrie un comentariu

Facebook TurdanewsDacă la începutul anului existau 2.480 de turdeni cu conturi în reţeaua de socializare Facebook, iar în iunie numărul acestora a ajuns la 6.900 de persoane, în prezent numărul acestora a ajuns la... 9.640! Cu alte cuvinte, explozia conturilor pe Facebook, în cazul turdenilor, va atinge o cotă de 400% în acest an!

Cifra este impresionantă, în condiţiile unui municipiu precum Turda. Raportul de 1/5, în ceea ce priveşte numărul persoanelor care au conturi pe Facebook raportat la numărul populaţiei totale, indică o rată de penetrabilitate a internetului destul de ridicată.

În Câmpia Turzii, doar 2.440 de persoane au conturi de Facebook. Spunem "doar" pentru că rata de penetrabilitate este de aproape 1/10, mult mai scăzută în comparaţie cu Turda. De altfel, Câmpia Turzii este depăşită inclusiv de Gherla în ceea ce priveşte numărul persoanelor cu conturi pe Facebook. În Gherla sunt 3.880 de persoane, iar la Dej numărul acestora a ajuns la 7.920.

TurdaNews este prezent în reţeaua de socializare Facebook, iar pagina sa are cei mai mulţi fani dintre paginile "locale", cu 1.398 de fani, în timp ce alte pagini similare nu depăşesc 250 de fani.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator