fbpx

Icon Scrie un comentariu

Club Bowling01Dacă te înscrii în categoria celor cărora le place să iasă, să se distreze, sau să vizioneze un film bun într-o dupămasă călduroasă de toamnă, poţi avea parte de toate acestea fără să dispui neaparat de un capital piperat.

O după-amiază la film sună tentant petru oricare dintre noi. „Cinematograful Fox” şi-a redeschis porţile de aprope o lună iar acum rulează un film horror suedez, câştigător a 60 de premii şi cu alte 17 nominalizări la diferite festivaluri de film. De la orele 16.30 şi 19.00, cinefilii se pot bucura de două ore de relaxare la un preţ convenabil de doar 5 lei.

Pentru cei mai romantici sau melancolici din fire, „Teatrul Municipal Turda” va avea deschiderea oficială a stagiunii 2011-2012 pe data de 26 septembrie, ora 19.00, cu piesa din regia lui Zoltan Schapira, adaptată scenic după A.P. Cehov, „Femeia în flăcări”. Pasionaţii de teatru vor putea simţii îndeaproape fiorul spectacolului, întrucât piesa se va desfăşura cu publicul pe scenă.

După spectacol, cu siguranţă nu te vei putea abţine de la o ieşire la cafea cu prietenii, ca urmare, lasă-te desfătat de ultimele zile de vară târzie pe una dintre terasele ce împânzesc oraşul. Fie că te delectezi cu o cafea fierbinte sau savurezi dintr-o limonadă cu gheaţă, această mică plăcere este, probabil, cea mai ieftină modalitate de a-ţi petrece în mod plăcut timpul liber.

Nici odată cu lăsarea serii, nu e timpul să pui capul pe pernă. Îmbracă cele mai bune haine din garderobă, adună-ţi cei mai dragi prieteni, şi plănuiţi o ieşire într-unul din localurile din oraş! O partidă de bowling sau de biliard te poate scăpa de grijile şi gândurile de pe timpul zilei şi îţi va ridica instantaneu moralul. Amenajările interioare ce te duc cu gândul la o plajă pustie cu nisip fin şi apă cristalină din Clubul Caribic, situat în centrul Turzii, îţi vor readuce buna dispoziţie. Clienţii localului vor avea la dispoziţie atât piste de bowling, mese de biliard cât şi jocuri electronice pentru cei ce vor să îşi încerce norocul, toate acestea până la o oră târzie în nopate, respectiv la plecarea ultimului client.

Dacă nu te-ai lăsat înduplecat încă, covinge-te singur că distracţia şi banii puţini pot merge „mână în mână” la Turda.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator